Fotod: Mardi tänava elumaja kerkib suure hooga

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keldrimäe asumisse Mardi tänavale kerkib avarate rõdude ja terrassidega elamu - sarikapidu peetud, maja peaks aasta lõpuks valmis saama.

Arhitekt Must on varasemalt Postimehe kinnisvara ja ehituse erilehes ennustanud, et Keldrimäe asumist võiks saada uus Kalamaja või Kadriorg. Keldrimäe asumisse Mardi tänavale kerkiv elamu peaks olema ümberkujunevas naabruskonnas esimene erilisem pääsuke - Brave Capitali juhatuse liige Veljo Kuuse kiitis Mardi 9 korterelamu suuri avaraid rõdusid ja terrasse.

Seitsmekorruselisse hoonesse ehitab Brave Capital kokku 46 korterit suurusvahemikus 33,9 – 97,7 m2 koos 57 parkimiskohaga, lisaks viis umbes 100 m2 suurust äripinda ning maa-alune parkla. Lastekärude ja jalgrataste tarvis tehakse eraldi valvega parklad, garaažist pääseb liftiga erinevatele korrustele. Maja projekteerisid KUU arhitektid.

Ligikaudu kolmandikule korteritest on uued omanikud juba leitud ning NordicBrokers maakler Andrus Viks müügi pärast ei muretse. Keskturu piirkonda ootavad Viksi sõnul ees ümberehitused - peahoone asemele plaanitakse elu- ja ärikvartalit, samuti linnaväljakut ning vana turuhoone asemele uue, kaasaegse turu ehitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles