«Meie pere ja muud loomad» alustab suure remondiga

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 jõuab Kanal 2 ekraanile teine osa suvisest tõsielusarjast «Meie pere ja muud loomad». Heidi Hansot ootab uues majapidamises ees lastetoa ja mängumaja remont, mis ühtlasi tähendab ka üht õige keerulist tapeetimist ning suuremat sorti maalritööd.

Elu Pajuvärava talus kogub aina tuure ja et Heidi saaks oma kahe lapsega uude koju sisse kolida, vajavad korrastamist mitmedki toad. Magamistoa tapeetimine läks kangel saare naisel lihtsalt, kuid tänases «Meie pere ja muud loomad» osas ootab Heidit ees lastetoa tapeetimine, mis sedapuhku osutub arvatust keerulisemaks.

Abiks 6aastase tütre stiilinõuanded ning isalt saadud näpunäited saab tuba lõpuks siiski tapeediga kaetud. Lõbusalt möödub ka laste mängumaja värvimine, mis jääbki väikese Raju ja Uma ülesandeks. Pole raske ette kujutada, kuidas lisaks majakesele saavad kollase värvikihiga kaetud ka lapsed ise.

Lisaks maja remontimisele on Heidil eesmärk kiiremas korras tuua Pajuvärava tallu kohale ka esimesed loomad. Neid on Heidil palju, kuid esimeste asukatena toob ta vanast kohast ära oma lambad. Ema ja õe abiga kujuneb sellest üks omanäoline ettevõtmine, sest lambad ei arva plaanist autoga uude kohta sõita esialgu suurt midagi. Kuidas lambavedu Saaremaa moodi välja kukub, saab saates näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles