Öise seksisemu korterisse luku taha jäänud mees veetis aega ebatavalisel moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mida teeksid sina, kui jääksid pärast ühist ööd võõrasse korterisse luku taha? Pilt on illustratiivne.
Mida teeksid sina, kui jääksid pärast ühist ööd võõrasse korterisse luku taha? Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Mida teeksite teie, kui pärast koos veedetud ööd daami korteris viimane varahommikul lahkub ja ukse kogemata lukustab? Twitteri kasutaja nimega Tomkraftwerk veetis aega üsna ebatavalisel moel: ta tegi oma «vanglast» Twitterisse lustaka otsekajastuse.

Olles välja uurinud, et korteriomanik jõuab tagasi alles õhtul ning rõdu oli põgenemiseks liiga kõrgel, otsustas mees korteris veidi ringi vaadata, vahendab RTL saade Punkt 12.

Leitut jagas mees oma Twitteri jälgijatega: näiteks selgus, et südamedaam loeb Jane Austini romaane ning kasvatusteaduslikke raamatuid, aga Nutellat või kohvimasinat tal kodus pole. «Pulmad jäävad seega kohe kindlasti ära,» säutsus lukustatud humorist. Natukese aja pärast teatas ta, et pulmad võivad siiski kõne alla tulla, kuna oli leidnud külmutuskapist pitsat.

Kahe tunni pärast saabus aga siiski korteriomanik ja päästis luku taha jäänud vennikese välja. Mis pulmaplaanidest saab, sellest lubas mees edaspidi säutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles