Vihased koduomanikud: Pokemon Go jahtijad, kaduge mu aiast!

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoiatussilt Pokemon Go mängijaile, et nad ei tungiks eravaldusse.
Hoiatussilt Pokemon Go mängijaile, et nad ei tungiks eravaldusse. Foto: twitter.com

Maailma vallanud mobiilimängu Pokemon Go hullus on majaomanikud välja vihastanud: pokemonide jahtijad ei kohku ka eravalduse ees tagasi.

Disainer Boon Sheridan ärritus, kui tema vanast kirikust ümberehitatud kodu sissesõidutee blokeerisid Pokemon Go mängijad: tema kodu oli märgitud kui taskumonsterite lahinguväli, vahendas Washington Post. Soovimatud külalised pildusid tema kodu juures ka prügi maha.

Koduomanikud on nüüd hakanud välja mõlema kõiksugu värke, et mobiilimängu fänne oma kodude juurest eemal hoida. «Ostke omale elu ja kaduge mu aiast,» seisab ühel vaimukal hoiatuskirjal, mis Twitteris ja Facebookis ringleb.

«See pokemonide jaht on üks lollimaid asju, mida ma ilmas olen näinud, ja ma olen elanud üle MC Hammeri kottpüksid, Macarena ning George W. Bushi valitsuse. Minge üle tee baari, võtke üks õlu ja mõelge oma valikute üle järele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles