Mees tegi oma eramaja pööningul äärmiselt kõheda avastuse (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pööning, kus võõras naine elanud oli.
Pööning, kus võõras naine elanud oli. Foto: Kuvatõmmis videost

Eramajade pööningult võib leida igasugu kummalisi asju alustades surnud hiirtest lõpetades ammu unustatud esemetega. Üks mees leidis aga oma eramaja pööningult midagi eriti huvitavat. 

Nimelt avastas ameeriklane Davis Wahlman, et tema eramaja pööningule on end elama asutanud täiesti tundmatu tumedapäine naine, kes väitis, et selles polevat midagi imelikku, sest keegi Jimmy lubanud tal sisse kolida, vahendab Daily Mail. 

Käesoleva nädala esmaspäeva õhtul kuulis Davis oma maja teiselt korruselt kummalisi hääli. Asja uurima asudes avastas ta, et teisel korrusel asuva kabineti uks on lukus ja seest kostab mingeid helisid. Ta koputas uksele, mispeale üks naishääl küsis, kas tegu on Jimmyga. Lõpuks avas naine, kellele hääl kuulus, Davisele ukse. Tegu oli majaomaniku jaoks täiesti võõra naisterahvaga, kes keeldus esiotsa lahkumast väites, et tegu on hoopis tema, mitte Davise majaga.

"Ta ütles, et keegi Jimmy lubavat tal siin elada ja ta olevat juba kolm päeva tagasi sisse kolinud," räägib Davis, kes helistas hädaabisse kohe, kui kuulis, et keegi ta majas ringi liigub. Kahjuks pääses naine enne politseinike kohalejõudmist põgenema ja tänaseni teda tabatud ei ole, mistõttu jääb ebaselgeks, miks naine Davise majja sisse murdis ja kaua ta seal juba passinud oli. 

Pärast kõhedusttekitavat vahejuhtumit on Davis maja kõik lukud vahetanud ja tunnistab, et väga mugav tal säärases kodus elada ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles