Rõvedavõitu asjad, mida kõik meist kodus kunagi teinud on

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustad nõud.
Mustad nõud. Foto: www.flickr.com

Kui keegi ei näe, on kõige viisakamadki meie seast vahel kaunis rõveda käitumisega. Koduseinte vahel on enamik hakkama saanud nii mõnegi mitte väga kauni teoga. 

Tõenäoliselt ei käi alljärgnev loetelu täies mahus  kindlasti mitte igaühe kohta meist, kuid väga suure tõenäosusega leiavad kõik siit vähemasti ühe enda kohta käiva punkti. Ja ega sellest hullu olegi, inimene peab ikka aeg-ajalt end lõdvaks lasta saama.

Duši all pissimine

Kuigi alles oli aktuaalne seda tegevust propageeriv kampaania, ei pea paljud meist seda siiski kuigi kiiduväärt ettevõtmiseks. Kes seda teinud - ja väidetavalt peaaegu kõik inimesed on, kas või korra - ei taha seda tunnistada. 

Pesukäsnade liiga pikk kasutamine

Nõudepesukäsnad on ühed  kõige bakteririkkamad esemed meie kodus. Kuigi baktereid ei pea kartma, võiks käsnasid siiski mõistliku aja möödudes vahetada - igal juhul enne, kui see ise lagunema hakkab.

Mustad rätikud

Pealtnäha on rätik, millega end duši alt tulles kuivatad, ju endiselt puhas. Mis temast siis ikka pessu visata? Tegelikult aga lõhnab juba pisut kehvasti ja kubiseb mustusest. Korra nädalas võiks rätiku ikkagi puhta vastu vahetada.

Sõrmedega söömine

Olgu tegu moosi, pähklivõi, mõne hoidise või muu lusikaga söömiseks mõeldud toiduga, peaaegu kõik meist on mingil hetkel kõhklematult sõrmedega asja kallale asuda, sest milleks lusikat määrida.

Toidujääkide külmikusse unustamine

Sa pakid õhtusöögi jäägid korralikult külmikusse ja lubad endale pühalikult, et sööte selle kõik järgmisel päeval ära. Kahjuks see aga ununeb ... nädalateks. 
Ega sest muus osas hullu polegi, kui et raha kulub sedasi toidule rohkem ja külmkapp saastub ka, kui toit juba hallitama läheb.

Söögiriistade puhtaks pühkimine

Päris ausalt, kas sa pole kunagi ühtki nuga, kahvlit või lusikat lihtsalt salvrätikuga puhtaks pühkinud selle asemel, et see ära pesta? Tõsiselt? Sel juhul tubli on, sest kuulud vähemuse hulka.

Allikas: Goodhousekeeping.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles