Suurepärane võimalus tasuta teiste kodus elamiseks

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kui igatsed vaheldust, aga mujal elamiseks napib raha, võiksid maailma nägemiseks kaaluda seda suurepärast võimalust.

Kui su töö iseloom võimaldab töötada väljaspool kontorit, võid sisuliselt terve aasta ringi rännata, elades teiste inimeste hetkel tühjalt seisvates kodudes, kirjutab TreeHugger. Sellise majahoidjaelu juurde kuulub tavaliselt kohustus vaadata koduomaniku lemmikloomade järele, hoida kodu korras ja kasta lilli. Mitte just kuigi suur panus tasuta öömaja eest, kas pole?

Säärast tasuta majutuse võimalust kasutavad sageli väikese eelarvega või palju reisida soovivad inimesed, kellele tasulise majutuse hind üle jõu käivaks osutuks, või pered, kes vajavad puhkusel hotellitoast suuremat elamispinda. 

Dalene ja Pete Heck, kes sedasi juba mõnda aega elanud on, ütlevad, et neile on see ideaalne võimalus silmaringi avardamiseks ja maailma avastamiseks. Peamiseks eeliseks tavalise tasulise majutuse ees peavad nad just võimalust peatuda ühes kohas pikemat aega, sulanduda kohalike sekka ja õppida tundma teisi kultuure.

Kui tundub, et tahaksid ka sellist elustiili proovida, viska pilk peale järgmistele kodulehtedele: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles