Tallinna Loomaaed ootab augusti lõpuni kasutuskõlblikke värvijääke

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinna Loomaaed kutsub inimesi tooma kodus seisvaid kasutuskõlblikke värvijääke Bauhofi kauplustesse üle Eesti. Kogutud värvijääkide abil värskendatakse Tallinna Loomaaia sise- ja välispindu.

Seisnud värvide kasutuskõlblikkuse hindamise juhendi leiab siit. Värvide kogumine algas mais ja kestab kuni augusti lõpuni. 

Annetatud värvijääkidega värvitakse loomaaia puure, hooneid ning siseruume. «Loomaaia territoorium on väga suur ja meil on jätkuvalt palju uusi ja vanu pindu, mis vajaksid värvimist,» sõnas Tallinna Loomaaia peaaednik Hannes Maripuu. 

Värvijääkide kasutuskõlblikkust kontrollib projekti algataja Vivacolor. Tänaseks on värvijääke Bauhofi kauplustesse toodud juba üle 1000 liitri. Tallinna Loomaaed, Vivacolor ja Bauhof tänavad kõiki annetajaid. Kõikidele värvijääkide toojatele antaks Bauhofi kauplustes Vivacolori 25% sooduskupong.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles