Juulis osutus vaadatuimaks privaatne talumaja Pärnumaal

, nooremmaakler, Arco vara
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arco Vara

Arco Vara vahendatavatest kinnisvaraobjektidest tunti ettevõtte koduleheküljel juulis kõige rohkem huvi Pärnu lähedal asuva talumaja vastu, kirjutab Arco Vara nooremmaakler Gätlin Vesset

Kuldsete kätega peremeest ootav renoveerimisjärgus talukoht Are vallas. Kurena külas kujutab endast rohkete võimalustega kinnistut. 1,1 hektarit annaks uuele tegusale omanikule parasjagu ruumi, et teostada oma unistusi. Maja sobib oma asukoha poolest suurepäraselt nii elamiseks, suvitamiseks kui ka turismindusega tegelemiseks. Vanas rehielamus loovad koduse tunde ajaloohõnguliste palkide kooslus tänapäevaste ideedega.

Elamu on saanud uue välisvoodri ja aknad. Maja taaselustamisel on püütud säilitada võimalikult palju algupärast. Kinnistult leiab leidliku lähenemise vee kättesaadavusele ja uhke välikäimla. Elamu jääb suure maantee mürast puutumata. Majani viib iserajatud riukalikult looklev teerada.

Elamul on olemas projekt ja on väljastatud ehitusluba. Uue omaniku otsingud on tingitud praeguse peremehe soovist leida teisi väljundeid eneseteostuseks. Eelkõige on soov leida talukohale peremees, kes oskaks hinnata siiani tehtut ja  lõpetaks alustatu.

Suur huvi objekti vastu internetis on tingitud  taskukohasest hinnast, loomingulisest lähenemisest maja renoveerimisel ja asukohast. Kindlasti mängib suurt rolli ka hetkel inimeste suurenev soov kolida linnast maale või leida omale õdus paik linnamelust puhkamiseks.

Piirkond on mõnusalt rahulik. Naabrid asuvad piisavalt kaugel, et üksteist mitte häirida. Lähikonnas sarnaseid pakkumisi on veel mõned üksikud. See paik annab looduse, rahu ja võimaluse luua midagi erakordset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles