Kuus põhjust, miks odav OSB-plaat sisekujunduses nii menukaks muutunud on (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OSB interjööris.
OSB interjööris. Foto: www.flickr.com

Esialgu peamiselt ehitusel musta materjalina kasutusel olnud puitlaastplaat ehk OSB trügib jõuliselt sisekujundusse ja näeb seal kusjuures suurepärane välja.

OSB-plaadi heal mainel sisekujundusmaterjalina on kuus peamist põhjust. 

1. Kuigi OSB-plaat on küllalt kiuline, saab seda lihvida ja viimistleda nii, et lõpptulemusena saab sellest kas või suurepärase köögi tööpinna, rääkimata igasugu muust mööblist, mis nii siledat viimistlust ei vajagi. 

2. Suuremates ruumides saab OSB-plaadist hea statement-põranda, millest kujuneb toa ehe. Eriti siis, kui see paksu läikiva lakikihiga katta.

3. Kuigi OSB-plaat on äärmiselt odav, ei näe sellest loodud mööbel sugugi odav välja. Ja teha saab sellest absoluutselt kõike: riiuleid, laudu, kappe, köögimööblit ja nii edasi.

4. See sobitub peaaegu igasse interjööri, sest pole vaat et olemas stiili, mille juurde ei passiks naturaalse puidu värvi mööbel, seinad või põrandad.

5. Ajal, mil naturaalne puit on sisustusse nii jõuliselt tagasi tulnud, on see suurepärane taskukohane võimalus oma kodule moodsa puudutuse lisamiseks. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles