Tuntud inimeste maaklerid räägivad, milliste kummaliste nõudmistega nad kokku puutuvad

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopezi kodu.
Jennifer Lopezi kodu. Foto: SCANPIX

Kui oled kuulus, võid nõuda rohkem kui tavainimene. Seda ka oma kodu puhul. Tuntud nägude maaklerid räägivad oma kõige kummalisematest kogemustest. 

Ameerika Ühendriikides 25 aastat kuulsustele kinnisvara vahendanud Dolly Lenz ja tema tütar Jenny tõdevad, et raha tõesti muudab inimesi, sest vaevalt tavainimesed tuleksid koduotsingutel üldse selliste nõudmiste peale, mida jõukad kliendid küsida oskavad. Nad toovad oma tööst markantsemaid näiteid. 

1. Turvatuba

Paljud kuulsused tahavad, et nende kodus oleks tuba, kuhu nad saaksid ükskõik missuguse rünnaku eest peituda. Sageli pole teada, keda täpselt peetakse ründajaiks, aga igal juhul peavad tuntud näod säärase ruumi olemasolu oluliseks.

2. Ka kuulsused tahavad kuulsuste kodusid

Aastaid tagasi soovis Mariah Carey tingimata saada endale Barbara Streisandi endise kodu. Sellepärast, et Streisand on tema ammune iidol. 

3. Kummalised nõudmised

Üks kuulsus nõudis, et tema kodus peab olema ruumi parfüümikülmikule. Teine, et kortermaja katusel saaks pidada mesilasi, sest tema allergilise abikaasa tervise huvides olevat pidevalt värsket mett tarbida.

4. Lennujaama või helikopteriplatsi lähedus

Paljud tuntud näod tahavad, et nende kodu lähedal oleks lennujaam või helikopterite maandumisplats, et nad vajadusel kiiresti maailma ühest punktist teise liikuda saaksid. Samas ei taha nad muidugi, et lennuvälja lähedusega kaasnev lärm neid segaks.

5. Inimene ise näeb kodu viimaste seas

Kuna välismaistel kuulsustel on sageli terve nende heaks töötav tiim, ei käi nad mõistagi ise kodusid vaatamas. Nende abilised valivad välja parimatest parimad variandid ja alles neid austavad kuulsused oma kohaloluga. 

6. Köök magamistoas

Enamik lihtinimesi pole sellisest asjast kuulnudki, aga miskipärast teavad selle olemasolust ja on veendunud selle vajalikkuses kõik kuulsused. Niinimetatud hommikuköök pole suurem kui tavaline riidekapp ja sinna kuulub pisike külmik, jäämasin, kohvimasin ja pisike kraanikauss.

7. Seif peab olema

Enamik tuntud inimestest tahab, et nende kodus oleks mingisugune seif. Paljud lepivad meilegi tuntud seinasiseste kapikestega, tõsised turvalisusehuvilised aga nõuavad, et nende uues kodus oleks ruumi walk in seifile. Mida nad seal täpsemalt hoiavad, pole teada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles