Jahmatavad fotod: kas pantvangis hoitud Natascha Kampusch kolis tõesti kuriteopaika elama?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja, kus Natascha Kampuschi pantvangis hoiti.
Maja, kus Natascha Kampuschi pantvangis hoiti. Foto: Hans Punz/AP

Noor austerlanna Natascha Kampusch, kes sai üle ilma tuntuks kui Wolfgang Priklopili nimelise mehe pantvang, pidavat aeg-ajalt elama majas, mille keldris teda aastaid vägistati, näljutati ja kinni hoiti, väidab Daily Mail.

Kampuschi päästmislugu levis kulutulena üle kogu ilma: kuidas juhuslikult mööda kõndinud naabrinaine tüdruku appikutset märkas ja politsei kutsus. Priklopil röövis toona kümneaastase tüdruku kooliteelt aastal 1998. Pärast tüdruku põgenemist sooritas 44-aastane Priklopil enesetapu, jättes maja tüdrukule.

Kuidas maja välja näeb, saad vaadata siit.

Kampusch pole seda tänini maha müünud, kõneldes intervjuudes soovist jubedaid mälestusi mitte unustada ning makstes maja eest kohusetundlikult kõiki makse. Oma pantvangidraama rahaliselt küllatki tulusaks looks, millest on valminud koguni film, muutnud Kampusch maadleb aga tänaseni raskete psühholoogiliste probleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles