Kuus ohverdust, mida stuudiokorteris elades tegema pead

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudiokorter.
Stuudiokorter. Foto: www.flickr.com

Mingil eluperioodil tundub, et avatud planeeringuga korter, kus elutuba, köök ja magamistuba ühes ruumis koos, on äärmiselt mugav. Tegelikult tuleb loobuda paljustki.

Vaata see nimekiri üle ja mõtle, kui palju järeleandmisi sa teha tahad.

1. Vana voodipesu

Kuna su voodi on sellise planeeringuga kodus kogu aeg kõigile näha, pole siin kohta päevinäinud voodipesule. See peab olema kulumata, nüüdisaegne ja ülejäänud sisustusega harmoneeruma. 

2. Karmid valikud garderoobis

Kuna ruumi on vähe, ei saa sa riidekapis hoida midagi, mis on üleliigne. Kui sa pole seda litritega kampsunit mitme aasta jooksul kordagi selga saanud, on aeg sellest loobuda, sest ilmselt ei kanna sa seda kunagi. 

3. Vanad ajakirjad

Kõik su lemmikajakirjad peavad leidma ajutise peavarju või minema vanapaberisse, sest stuudiokorteris pole ajakirjakollektsioonidele kohta.

4. Plastmassist köögitarvikud

Esiteks on need tervist kahjustavad, teiseks on nad avatud köögis koledad vaadata. Täiskasvanu kaunisse, praktilisse ja läbimõeldud kööginurka ei sobi plastnõud kohe mitte kuidagi.

5. Kulunud mööbel

Kui tegemist pole stiilselt kulunud, shabby chic asjadega, pole neil stuudiokorteris kohta. Stuudiokorteri pisikesel pinnal peavad asjad omavahel sobima.

6. Spordivarustus

Kõik, mida sa regulaarselt ei kasuta (ja suuski ei saa pidada regulaarselt kasutatavaks spordivarustuseks, kui sa just Alpides ei ela), peab kaduma. Ruumi võib jätta hantlitele, võimlemismatile ja muule taolisele, mida sa tõenäoliselt mitu korda nädalas kasutad, et end vormis hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles