Tartu Kunstikooli suur sünnipäevaoksjon pakub võimalust soetada mitmete tuntud vilistlaste töid

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina-Mareta Soonsein / Karmen Vigor "Käbi"
Regina-Mareta Soonsein / Karmen Vigor "Käbi" Foto: osta.ee

Tartu Kunstikool saab 65-aastaseks ja tähistab seda erilise näitusega, mis kulmineerub piduliku oksjoniga.

Kuni 16. septembrini on Tartu galeriis NOORUS avatud Tartu Kunstikooli näitus 65 vilistlase 65 teosega. Suurel väljapanekul osaleb Tartu Kunstikooli lõpetanuid kõigist seitsmest kümnendist.

Näitus kulmineerub 16. septembril piduliku oksjoniga, kus erilisi teoseid kõigil kunstisõpradel omandada võimaldatakse. Esineb nii värsket kui ka varasemat loomingut aktiivsetelt kunstnikelt või õppejõududena töötavatelt vilistlastelt. Mõned teosed on oksjonile võetud ka kooli fondist.

Esindatud on näiteks KIWA, Leslie Laasneri, Andrus Peegli ja teiste tuntud kunstnike teosed.

Äärmusest äärmusesse varieerub nii teoste formaat, meedium kui ka hinnaklass. Kõigil, kel kunsti- või ostuhuvi, tasub sündmust jälgida, uurida antud veebikataloogi, külastada näitust, teha pakkumisi osta.ee-s või olla 16. septembril oksjonipubliku seas.

Tartu Kunstikooli vilistlaste kunsti oksjon TK65 toimub 16. septembril 2016 algusega kell 17.00 Tartu galeriis NOORUS aadressil Riia 11 ja osta.ee veebikeskkonnas.

Töödega saab tutvudas siin OSTA.EE leheküljel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles