25 nutikat viisi üht Euroopa soodsaimat menuriiulit oma kodus ära kasutada

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallaxi riiul pärast kohendamist.
Kallaxi riiul pärast kohendamist. Foto: http://www.astralriles.com/

Mõni mööbliese õnnestub kohe eriti hästi, olles aluseks tuhandetele erinevatele kasutusvõimalustele ja variatsioonidele. Nii ka see riiul siin. 

Tegu on nimelt IKEA Kallax-sarja riiuli ehk endise Expeditiga, millele osavad inimesed üle maailma on andnud väga palju erinevaid ilmeid ja kasutusviise.

Foto: www.hative.com

IKEA mööbel on alati olnud suurepäraseks toorikuks sellele, et lasta fantaasial lennata ja kujundada seda nii nagu endal tuju ja vajadust on. Kallax on ses osas aga ilmselt nende kõige õnnestunum toode - sellele saab vaat et piiramatult kasutusvõimalusi leida.

Foto: www.hative.com

Nii on sellest tehtud öökapikesi, baarilette, voodiraame, laste mängunurki, nukumajasid, eriti vingeid retrovälimusega kapikesi, pinke ja palju, palju muud.

Foto: www.hative.com

 Siit saad näha 25 eriti hästi õnnestunud häkki ehk ümbertegemist.

Foto: www.hative.com

Kas sinu kodus on ka mõni Kallaxi või Expediti riiul? Millise näo sina sellele andnud oled? Saada meile fotosid aadressil anna-liisa.mets@kodu.postimees.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles