8 suurepärast ideed, kuidas mitu last ühte tuppa ära mahutada

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe lapse tuba.
Kahe lapse tuba. Foto: www.today.com

Olgem ausad: kui on võmalik valida, eelistab iga laps oma isiklikku tuba. Alati pole see aga võimalik. Kuidas siis mitu last ühte tuppa kõige valutumalt ära mahutada?

Tihti soovivad lapsed säärase lahenduse puhul vähemasti seda, et kõigil toaelanikel oleks võimalik mingilegi privaatsusele. Seega tasuks tuba planeerides silmas pidada, et see vajadus täidetud saaks: suurepäraseks variandiks on sel juhul mitmetasandiline tuba, näiteks laealused magamislavatsid, mis lubavad elanikel pisutki eralduda.

Kui aga tegu on omavahel eriti hästi läbisaavate õdede-vendadega, kel teineteisest iial küllalt ei saa, võib voodid muretult ka täiesti teineteise kõrvale paigutada. See muudab toa sisustamise muidugi üsna lihtsaks. 

Asendamatuks abilisteks ruumi planeerimisel kujunevad tihti siiski narid.

Kui ühte tuppa on vaja paigutada erinevast soost lapsed, tasuks sisekujundusse valida neutraalsed värvid, mis vastuvõetavad nii poisile kui tüdrukule. 

Vaata kaheksat suurepärast sisekujundusideed SIIT! 

Kas sinu laste tuba on eriti hästi õnnestunud sisustusega? Jaga meiega pilte aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles