Üürikorteris elades on see kaval nipp lausa hädavajalik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.uptodateinteriors.com

Üürikorteris elamise juures on ilmselt kõige häirivam see, et väga paljusid asju ei saa või ei tohi muuta. Sellepärast on see kaval võte üüritavas elamises väga tarvilik. 

Kathryn on sõjaväelase naine ja sellepärast tuleb tal oma perega kolida väga tihti ühest üürikorterist teise. Sellest tulenevalt on naisel palju kogemusi sellega, kuidas muuta üürikorter enda pere nägu, vahendab Apartment Theraphy. 

Kööki ümber disainides kasutab ta peaaegu alati seda lihtsat nippi – kleebisega mööblipinna katmist. Nimelt on see üks ütlemata kiire ja odav viis mööblile uue välimuse andmiseks. Ja kui on aeg üürikorterist lahkuda, siis saab kleebise ilma pinda kahjustamata eemaldada. 

Oma Jaapanis asuvas üürikorteris otsustas naine köögikapid katta näiteks selle lillemustrilise kleebisega. 

Sama tehnikat ehk kleebisega mööblipinna katmist kasutas ka Pärnus elav Brette, kelle muljetavaldavat köögi muutumist me teiega hiljuti jagasime. 

Milliseid nutikaid lahendusi oled sina oma kodus kasutanud?

Foto:
Foto: Foto: www.uptodateinteriors.com

Kathryni «köögiremondist» saab pikemalt lugeda ka tema blogist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles