Lahutus vene moodi: mees tõkestas tellisseinaga ekskaasa liikumise ühises kodus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tellisseina ehitamine.
Tellisseina ehitamine. Foto: www.flickr.com

Venemaal Moskvas elava jõukal järjel abielupaari armastus sai otsa, kuid vara nad enam inimlikul moel jagada ei suuda: mees lasi keset maja ehitada telliskiviseina, mis tõkestab ekskaasa tee magamistuppa.

Heal järjel Sergei ja Margarita Tsvitnenko abielu sai lahutatud ning kohus otsustas, et kogu nende vara peab jagunema pooleks. Sergei võttis seda sõna sõnalt ja poolitas ka paari Moskva südames asuva ühise villa, vahendab The Sun. 

Telliskiviseina lasi mees keset maja püstitada aga nii, et ainus trepp ja seega pääs teisele korrusele ning Margarita magamistuppa jäi tema poolele.

Maja pooleksjagamine olnud paaril algusest peale kavaski ja vahesein pidi villat jagama tõepoolest ka kerkima, kuid kokkulepe oli, et Margarita saab uue trepi rajamiseks aega järgmise aasta märtsikuuni. Tema sõnul otsustas Sergei aga omavoliliselt seina valmis ehitada ja tema ning nende ühiste laste liikumisvabadust oluliselt piirata. 

Vähe sellest: Margarita väidab, et ehitajate kiire tegutsemise tulemusel jäi tema öömajal olnud sõbranna ülakorrusele lõksu. 

Mis edasi saab, Margarita praegu ei tea. Uue trepi ehitamiseks tal hetkel raha ei ole, kohtu ettekirjutused tema ekskaasat aga ei huvita. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles