Lugeja kirjutab: naljakas juhtum ehitusmehega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Vida Press

Mõni inimene paneb hommikul pluusi tagurpidi selga, mõni töömees paneb jällegi köögitehnika tagurpidi paika. 

Üks koduportaali lugeja jagas meiega oma naljakat kogemust ehitusmehega. «Mul oli käsil korteriremont – seinte ja lagede värvimine, uue põranda paigaldus jne. Kuna ma olen noor naine, kellel parketi maha panemisega mingit kogemust ei ole, siis palkasin ehitusmehe,» kirjutab ta. 

Naise sõnul sai ehitusmees kõigi töödega õigeaegselt ja korrektselt hakkama. Kuna mees oli igati abivalmis, siis palus naine abi ka uue induktsioonpliidiplaadi paigaldamisega. «Pliidiplaat sai paika, aga hiljem süüa tehes ilmnes, et ühe väikese veaga. Ehitusmees pani pliidiplaadi paika nimelt tagurpidi – nupud olid valel pool, seina vastas,» selgitab ta. Naise sõnul ei olnud «üllatus» muidugi meeldiv, kuid ajas teda sellest hoolimata pigem naerma: «Ma ei kujuta ette, kuidas ehitusmees sellise apsu teha sai.» 

Milliseid naljakaid või ebameeldivaid kogemusi sinul ehitusmeestega olnud on? Jaga oma kogemust kommentaarides, aadressil kodu@postimees.ee või meie Facebooki-lehel. Kui soovid, tagame sulle anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles