Enne ja pärast: ajale jalgu jäänud Soome maakodu teeb läbi vinge muutumise

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamajake enne.
Maamajake enne. Foto: www.minnajones.com

Soome kuulsad maamajakesed püüavad ajaga kaasas käia, nii ka see blogija Minna õdus pesa. Kui naine majakese soetas, oli see kaugel sellest, mida ta seal näha tahtis. Nüüd on aga see tema unistuste ajaveetmiskoht.

Selliseid majakesi nagu Minna ostetud suvila, näeb tihti Eestiski. Väljast ühtlaselt pruun, seest ühtlaselt puidune - sellisena on paljud neist säilinud tänapäevani, oli ka Minna oma.

Kui naine neli aastat tagasi selle hüti omanikuks sai, oli tal kindel plaan, et niisuguseks nagu maja tol hetkel oli, see jääda ei saa. Esialgu sai maja elegantse tumehalli värvikihi, pisut hiljem kahekorruselise juurdeehituse suurte klaasakendega.

Foto: www.minnajones.com
Foto: www.minnajones.com

Muutus ka sisemus: kadusid kollaseks tõmbunud laudvooderdisega seinad ja ajale jalgu jäänud kivikamin. Asemele tulid vineerist seinad ja puhas, Põhjamaine disain. 

Foto: www.minnajones.com

Rohkem fotosid Minna majast leiab tema blogist.  

Kas sulle meeldib lõpptulemus?

Kui sinulgi on näidata enne ja pärast fotosid oma kodu, suvekodu või lihtsalt mõne üksiku toa remondist, saada need lühikese tutvustava tekstiga aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles