Oktoobri vaadatuimaks osutus hoopiski majutusasutus

, Arco Vara Viljandi osakonna juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arco Vara

Arco Vara pakutavatest kinnisvaraobjektidest tunti oktoobris üllatuslikult enim huvi Viljandis tegutseva hotelli vastu, kirjutab Arco Vara Viljandi osakonna juht Aime Opermann.

Peetrimõisa Villa on aktiivselt töötav majutusasutus oma väljakujunenud püsiklientide hulga ja teenustega. Arvestades Viljandi majutuskohtade vähesust ja väiksust leiavad paljud linna külastavad inimesed tagasitee just Pirni tänaval asuvasse hotelli, kust kesklinn jääb ligikaudu ühe kilomeetri kaugusele. Tegemist on hea rahuliku asukohaga nii puhkajatele, spaamõnude nautijatele kui ka äriklientidele, sest piirkond jääb tihedast autoliiklusest eemale.

Huvi Peetrimõisa Villa vastu võis tuleneda eelkõige kahest aspektist. Esiteks on tegemist pikka aega tegutseva ja populaarse hotelliga. Teiseks sellepärast, et taolist tüüpi kinnisvara on Viljandi kandis pakkumises väga harva. Piirkonnas on hetkel pakkumises vaid paar sarnast objekti, kuid need on mahult väiksemad, lihtsama sisustuse ja piiratud võimalustega.

Ostjateks võivad olla väga erinevad inimesed, kuna hotelli saab pere kasutada nii oma elamiseks kui ettevõtlusega tegelemiseks. Võiks öelda, et majutusasutus ongi vast ideaalselt toimiv pereäri mudelina, mille investeeringu tasuvusajaks loetakse 6-7 aastat. Huvi hotelli vastu on tuntud nii Eestist kui välismaalt.

Hotelli on arendatud järkhaaval

Peetrimõisa Villal on tänaseks seljataga juba mitu olulist arenguetappi. Algselt eramuks projekteeritud hoones alustas 14 kohaga külalistemajana aastal 2000.

2005. aastal valmis mahukas juurdeehitus, mis andis hoonele hotellimastaabi, kuid tegemist pole traditsioonilise hotelliga, kuna majutust pakutakse kolmes erinevas standardis, kas standard-, lux-, või ökonoomklassi majutust.  

Peetrimõisa Villa on 3. korruseline ning majutusruume on selles kuni 35 inimesele.

Külalistemaja soklikorrusel asub suur saunakompleks 3 sauna ja köetava basseini ning katla- ja abiruumidega.

Esimeselt korruselt leiab fuajee, külaliste vastuvõtu, baari, köögi, WC ja olmeruumid külalistele, avara söögisaali ja 2-toalise sviidi. Teisel korrusel paiknevad viis ekspressklassi majutusruumi, WC-d ning pesuladu.

Kolmandal korrusel on piljardisaal, nõupidamiseruum ja rõdu. Ettevõte on tegutsemisaastatel olnud kasumis. Kaubamärk "Peetrimõisa Villa" on tuntud, hea mainega ning kuulub müügiobjekti juurde. Villa on hästi hooldatud ja omanikud soovivad seda müüa täissisustusega ja kliendibaasiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles