Fotod: võimas korter Koplis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter Koplis.
Korter Koplis. Foto: KV.EE

Näib, et ajad, mil Kopli poolsaare mainimine üle Eesti inimestes õudusvärinaid tekitas, on lõplikult möödas. Ka nüüd peidab end seal üks paljudele kauge maailm, aga tänaseks juba hoopis vastupidises mõttes.

Nimelt võib Koplist leidab hämmastavalt luksuslikke kodusid nagu näiteks see Marati tänaval asuva maja kahetoaline korter. Kahel tasapinnal asetsev korter on küll napi tubade arvuga, kuid ruutmeetreid on seal üle saja. 

Foto: KV.EE

Kodus on kaasaegne ruumilahendus, tehtud on väga kvaliteetne siseviimistlus.

Foto: KV.EE

Elamine koosneb esikust, köögist, elutoast, magamistoast ja kahest vannitoast ning saunast. 

Foto: KV.EE

Esiku ja vannitubade põrandaid ja seinu katab marmor, köögis ja tubades on tamme laudparkett.

Foto: KV.EE

Korteril on hämmastavalt kõrged laed, pisut üle viie meetri, suured aknad, kamin ning elutoast pääs suurele rõdule.

Foto: KV.EE

Köögis on kvaliteetne köögimööbel ja tehnika: pliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin, integreeritud külmik ja integreeritud poolautomaatne kohvimasin.

Foto: KV.EE

Marati 4 maja on võimsa ajalooga, tegu on Bekkeri laevatehase haldushoonega. 1930ndad oli Eesti klaasitootmise kuldaeg. Marati 4 majja asutati aastal 1935 kuulsa Johannes Lorupi Klaasivabriku peenlihvimise osakond, kus valmistati eriti peeneid, lihvitud mustriga klaasist lauanõusid. Samas hoones alustati ka esimeste katsetustega Johannes Lorupi kristallklaasi tootmiseks. 

Foto: KV.EE

Rohkem infot ja fotosid pakkumise kohta leiad KV.EE koduleheküljelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles