Uus kodu: 5 kasulikku asja, mida soolaleivakingituseks viia

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Sõbranna kutsus soolaleivale, aga sul ei ole õrna aimugi, mitte kingiks viia? Toome teieni viis praktilist asja, mida on kodudes alati vaja. 

1. Lõikelaud 

Lõikelaud on asi, mida igas kodus on vaja. Enne poodi tormamist tasuks aga järele küsida, millist lõikelauda kingisaaja soovib – kas puidust (heledat või tumedat) või hoopis näiteks marmorist. Nii on kindel, et see ei jää kapinurka tolmu koguma ja leiab ka tegelikult kasutust. 

Lõikelaud Kašelott. Foto:
Lõikelaud Kašelott. Foto: Foto: osta.ee

2. Voodipesukomplekt

Uus kodu ja tuttuus voodipesukomplekt – kõlab nagu suurepärane kooslus. Voodipesu kulub ikka marjaks ära, kuid ka enne selle ostmist tasuks kingisaajalt uurida, millises värvitoonis või stiilis komplekti ta oma magamistuppa soovib. 

UDU linane voodipesukomplekt. Foto:
UDU linane voodipesukomplekt. Foto: Foto: osta.ee

3. Soe pleed

Sarnaselt voodipesule, kuluvad ka soojad tekid ja pleedid alati kodus ära. Valida võiks just mõne villase, mitte sünteetilisest materjalist tehtu, sest need on tunduvalt soojemad. 

 Woolishi 100% villane pleed. Foto: osta.eeFoto:
 Woolishi 100% villane pleed. Foto: osta.eeFoto: Foto: osta.ee

4. Veinipokaalid

Pokaalid kipuvad aeg-ajalt katki minema ja sellepärast on hea, kui neid on kodus varuks. 

Foto:
Foto: Foto: osta.ee

 5. Küünal

Küünal võib esmapilgul tunduda üsna igava kingitusena, kuid see leiab alati kasutust. Eriti praegusel pimedal ja kõledal aastajal. 

Valhalla Factory aroomiküünal Greip. Foto:
Valhalla Factory aroomiküünal Greip. Foto: Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles