Foto: koduse jõulupuu pilti jaganud ema sai karmi hukkamõistu osaliseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuusk.
Jõulukuusk. Foto: www.flickr.com

Üks Suurbritanniast pärit ema, kes pahaaimamatult koduse jõulupuu pildi veebi riputas, sai tohutu pahameeletormi osaliseks, hukkamõistvaid kommentaare saabus kõikjalt üle maailma.

35-aastane Emma Tapping pani pahaaimamatult Instagrami üles foto, millel näha nende sõna otseses mõttes kinkidesse uppuv kodune jõulupuu. Kuusest endast on näha vaid latv, kõik muu mattub ühtlase kingimüüri alla. 

Tapping, kes on enda sõnul osav taaskasutaja ja blogib sellest, kuidas pered saaksid raha säästa, oli järgnenud reaktsioonist rabatud, kirjutab Country Living. Inimesed nimetasid teda vastikuks naiseks, kellel on kari ärahellitatud jõmpsikaid. Teiste hinnangul soovis naine lihtsalt oma rahaga eputada ja teistele nina alla hõõruda, et nemad nii paljut lubada ei saa. Kolmandad olid seda meelt, et naine peaks suure osa kinkidest heategevuseks annetama. Vaid mõned üksikud kaitsesid kolme lapse ema öeldes, et iga inimene ise otsustab, millele oma raha kulutab.

Pilt sai veebi üles juba eelmise aasta lõpus, kuid ringleb seal siiani ja on enne järgmisi jõule mõistagi uue hoo sisse saanud. Kolme lapse ema ütleb vabanduseks, et kingid, mis tookord kuuse alla ja ümber said, ei olnud vaid tema lastele, vaid ka talle endale, tema elukaaslasele ja emale. Ta usub, et see peaks kingikuhja suurust selgitama ja kinnitab, et hoolimata negatiivsest tagasisidest ei arva ta, et oleks millegagi liiale läinud. «Mulle meeldivad lihtsalt jõulud,» ütleb Tapping. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles