Tee ise: eriti odav lahendus alternatiivse jõulupuu loomiseks

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teibist kuusk.
Teibist kuusk. Foto: kodukoduke.wordpress.com

Kui oled üks neist, kellele jõuludeks päris kuuse tuppatoomine kuidagi mokkamööda ei ole, võib sulle suurepäraselt sobida see alternatiivne kuuselahendus.

Kuuse autor blogist KoduKoduke kirjeldab töö käiku nii: «Loodiga panime kõigepealt seina alumise sirge joone, siis mõõtsime selle keskkoha ja panime õigele kõrgusele väikese märgi. Seejärel tõmbasime teibiga kolmnurgale küljed ja lisasime mõned risti-rästi triibud. Kui see osa sai tehtud, siis võtsime välja eelmisest aastast kappi jäänud kuusetulukesed (see 120 lampi on u 9m tuledeketti + 3m juhet). Kontrollisime et kõik pirnid põleksid, panime väikeste teipidega iga paari lambi tagant tulukesed «kuuse» külge ja valmis ta saigi!». 

Teibist kuusk.
Teibist kuusk. Foto: kodukoduke.wordpress.com

Kuigi esialgu oli plaanis kuusk ka ära ehtida, meeldis see perenaisele lõpuks ehtimata kujul siiski rohkem. Vaid «latva» pääses ehtima kartongist täheke.

Vaata rohkem  infot kuuse  sünniloo kohta SIIT!

Milliseid põnevaid alternatiivseid lahendusi sina jõuludeks loonud oled? Kirjuta neist meile aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles