Aia naabri majale liiga lähedale ehitanud pensionär võib kodu kaotada (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aed.
Aed. Foto: www.flickr.com

Briti pensionär, kes teadmatusest aia naabri majale liiga lähedale ehitas, kardab, et jääb oma kodust ilma, sest trahv, mida temalt nõutakse, käib talle üle jõu.

69aastane Alex Tillbrooke kardab, et jääb oma kodust ilma, sest ehitas eksikombel vaheaia oma naabri majale liiga lähedale, vahendab Daily Mail. 

1998. aastast Ian Goble´iga kõrvuti elanud Alex ütleb, et nendevahelised suhted on alati head olnud, seda üllatavam praegune olukord talle on. Mehe sõnul on ta korduvalt nende kodul silma peal hoidnud, kui naabripere puhkusel viibis, ja nende kasse toitnud. 

Kuid kui Alex 2009. aastal vaheaeda ehitama hakkas, võtsid nende suhted pöörde. Nüüd süüdistab Goble Alexit selles, et mehe ehitatud vaheaed ja selle ehitamise tarbeks tehtud pinnasetööd on tema kinnisvara väärtust ligi 200 000 euro võrra vähendanud. Ta kaebas Alexi loata ehitustegevuse pärast kohtusse. 

Kohtunik leidiski, et Alex on Goble´i kinnistut kahjustanud, ehitades vaheaia tema majale liiga lähedale. Alex peaks nüüd hüvitama tekitatud kahjud, kogusumma ulatub 180 000 euroni. Kui mees maksta ei suuda, jääb ta kodust ilma.

Alex on murtud: kuna aed asus naabri krundi piirist kolme meetri kaugusel, ei oleks ta arvanud, et see mingeid probleeme põhjustab.

Ta üritab kohtuotsust kindlasti veelkord vaidlustada.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles