Novembris tunti enim huvi näidiskorteri vastu

, Arco Vara maakler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arco Vara

Arco Vara kodulehel pakutavast kinnisvarast püüdis novembris kõige rohkem tähelepanu Tallinnas Tehnika ja Rohu tänava nurgal asuva uusarenduse näidiskorter, kirjutab Arco Vara maakler Tiina Steinberg.

Maja paikneb rahuliku Pelgulinna ja aktiivse Kesklinna ristumispunktis — need mõlemad linnaosad on viie kuni kümne minuti jalakäigu tee kaugusel ja lihtsalt kättesaadavad. Hoonest jalutuskäigu kaugusel asub jõudsalt arenev Kalamaja ja Telliskivi Loomelinnak, kus paiknevad Tallinna parimad uued söögikohad ning kaugel pole ka Snelli park ning vanalinn.

Suurt huvi tekitanud näidiskorter asub omanäolise ilmega majas, kus on kokku 14 korterit, tänaseks on majas saadaval viimane 3-toaline korter. Hoone arhitektuur on värske ja üllatav — kolmanda ja neljanda korruse Tehnika tänava poolsed korterid ripuvad sisuliselt õhus.

Kahetoaline näidiskorter paikneb elamu kolmandal korrusel ja jääb akendega lõunakaarde. Korteris on avatud köök, elutuba, magamistuba, esik ja duššiga tualettruum. Esikus ja magamistoas on nišid garderoobikappidele. Ilmselt pälvis korter suurt tähelepanu tänu heale hinnale ja  rõõmsale ning moodsale sisekujundusele, mille teostus on sisekujundajatelt Lilia Kristiansonilt ja Reet Elisabeth Karmilt.

Kvaliteet ja madalad ülalpidamiskulud on olulised

Tehnika 22 korterites on kolmekordsed puitalumiiniumaknad, seinad on värvitud heledates toonides ja põrandatel on kvaliteetne naturaalne tamme laudparkett. Korterites on veekandjal põrandaküte, mistõttu puuduvad radiaatorid. Majale on omistatud energiaklass B, mistõttu on ülalpidamiskulud väga madalad. 

Korterid on sobilikud elamiseks noortele peredele, kellele on oluline kesklinna lähedus, aga samas ka võimalus puhkehetkedel linna rohealasid kasutada. Majas on saadaval veel viimane 3-toaline korter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles