Hea idee: väga nutikas lahendus hapukapsaülejääkide ära kasutamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hapukapsas.
Hapukapsas. Foto: www.flickr.com

Jõuludeks valmistatakse alati rohkem toitu kui keegi iial ära jõuab süüa, õnneks on aga mitmeid põnevaid lahendusi, kuidas juba pisut vastumeelseks muutuvat toitu, näiteks hapukapsaid, kavalalt ära kasutada.

Üheks selliseks nutikaks viisiks on järelejäänud kapsastest piruka valmistamine. 

See võib olla õige lihtne, nagu soovitab pereema Liis: kata lehttainas kapsa ja riivjuustuga ning pista ahju.

Ragne Värgi hapukapsapirukas.
Ragne Värgi hapukapsapirukas. Foto: Ragne Värk

Kel aga soovi rohkem katsetada, võib proovida näiteks Ragne Värgi hakklihaga hapukapsapirukat või Toidutare muna ja peekoniga lahendust

Milliseid põnevaid roogasid sina jõulutoitude jääkidest valmistanud oled? Jaga oma põnevaid retsepte meiega aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee . 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles