Fotod: vanast mahajäetud garaažist sai hubane kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Selle asemel, et osta endale kalli raha eest kodu, kuhu saab kohe sisse kolida, soetas see loominguline mees endale soodsalt mahajäetud garaaži ja tegi sellest endale unistuste kodu. 

Prantslane Jérémie Buchholtz on kunstnik, kes rändab pidevalt kahe linna vahel – Pariisi ja Bourdeauxi. Kuna viimases nappis elamispindu, mis sobituksid tema eelarvega, otsustas ta osta endale koduks vana garaaži. 

Garaaž oli juba aastaid tühjana seisnud, see oli täis sodi ning seal puudus veevärk. Loominguline mees andis hoonele lühikese ajaga aga sootuks teise ilme. Mahajäetud uberikust on saanud tänaseks päevaks tõeliselt stiilne elamine, mis teeb silmad ette paljudele kodudele. 

See on avar ja valgusküllane – suure veranda ning maast laeni akendega. Ruutmeetritelt ei ole tegemist suure elamisega, kuid tänu nutikatele lahendustele mahuvad kõik eluks vajalikud asjad suurepäraselt ära. 

Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost
Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost
Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost

Vaata videost elamist lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles