Kodu keset linna: 5 eriti trendikat linnakorterit

Eva-Lotta Kivi
, kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uusmaa/KV.EE

Imelised vaated vanalinnale ja merele, kvaliteetne siseviimistlus, modernne mööbel – toome teieni viis stiilset linnakorterit. 

Kõik alljärgnevad korterid asuvad Tallinna kesklinnas või selle vahetus läheduses. 

1. Eesti disainerite sisustatud korter

Korteri sisekujunduse on teostanud sisearhitekt Elina Freimuth (Freims Studio OÜ) ning kogu sisustus on loodud ja toodetud eesti disainerite poolt. 

Korteril on ka suur ja avar rõdu, kust avaneb kaunis vaade Tallinna kesklinnale. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto:
Foto: Foto: Remax Central/KV.EE
Foto:
Foto: Foto: Remax Central/KV.EE

2. Isikliku katuseterrassiga korter 

Rotermanni kvartali Valge maja viimasel korrusel asuv korter on kõrgete lagede ja moodsa sisekujundusega. Omanäolistest teravaotsalistest akendest avaneb kaunis vaade vanalinnale ja Admiraliteedi kvartalile.

Korteris on viis tuba ja isiklik katuseterrass. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto:
Foto: Foto: Remax Central/KV.EE
Foto:
Foto: Foto: Remax Central/KV.EE

3. Muljet avaldava vaatega korter sadama läheduses

Selles korteris ei ole akendega tagasi hoitud ja põhjusega – igast küljest avaneb kaunis vaade, kas vanalinnale, merele või Piritale. 

Kolmetoalises korteris ei ole palju mööblit, kuid olemasolev sobib hästi korteri siseviimistlusega. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

4. Vanas sigaritehases asuv stiilne elamine

Tallinnas Kalamajas asuvas korteris kohtuvad uus ja vana – ajaloolised sigaritehase seinad ja modernne mööbel. Üheskoos loovad nad muljet avaldava ja stiilse atmosfääri.

Korter asub tsaariaegse KaDeWe sigaritehase ruumides. Vanad laed on tänaseks päevaks puhastatud ning taastatud võimalikult originaalsel kujul. Korteri sisearhitektiks on Galina Burnakova ja arhitektiks Gert Sarv. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto:
Foto: Foto: Uusmaa/KV.EE
Foto:
Foto: Foto: Uusmaa/KV.EE

5. Trendikas korter kõrghoone kaheksateistkümnendal korrusel

Tallinna kesklinnas asuv korter on avar ja helge – domineerivad valged värvitoonid ja läikiv metall. Korteri üheks trumbiks on kindlasti kaunis vaade. Stiilne elamine asub nimelt kõrghoone eelviimasel korrusel. Rohkem infot ja pilte leiab KV.EE koduleheküljelt.

Foto:
Foto: Foto: Diamond Estate/KV.EE
Foto:
Foto: Foto: Diamond Estate/KV.EE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles