Enne ja pärast: hirmuäratav tualettruum näeb pärast kiiret remonti välja tõeliselt trendikas (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Christinas's Adventures

Seinast kooruv tapeet, määrdunud vaipkate ja päevinäinud WC-pott  – see vana ja väsinud tualettruum mõjus enne remonti tõeliselt eemaletõukavana. 

Kui alguses oli Christinal  plaanis selles imepisikeses WC-s vahetada välja ainult põrand ja seinakate, siis pärast ootamatut veetoru lõhkemist, otsustasid nad võtta asja veidi suurejoonelisemalt ette. Kuna tegemist oli imepisikese ruumiga, otsustasid nad seda köögi arvelt ka pisut laiendada. 

Nagu vanas majas ikka, koorus kulunud tapeedi alt välja mitu erinevat seinakatet. Sama kehtis ka põranda kohta. 

Foto:
Foto: Foto: Christinas's Adventures

Tualettruumis oli enne remonti äärmiselt ebapraktiline põrandakate – vaip. Kuna äsja lõppenud köögiremondist jäi perekonnal põranda- ja seinamaterjali üle, siis kasutati need nüüd ära. 

Foto:
Foto: Foto: Christinas's Adventures

Klassikalised valged seinaplaadid lisavad ruumile avarust. Mustaks võõbatud seinaosa, kuhu on kinnitatud kuldne peegel ja kaks seinataldrikut, lisavad aga omapära ja stiilsust. 

Foto:
Foto: Foto: Christinas's Adventures

Kui varem oli tualettruum nii väike, et WC-potil istudes oli võimalik käsi pesta, siis tänu pisikesele laiendusele sai kraanikausi tõsta ruumi teise otsa. Ruumi suurendamine oli küll lisatöö, kuid Christina sõnul mitte eriti aeganõudev. 

Foto:
Foto: Foto: Christinas's Adventures

Tualettruum sobib nüüd suurepäraselt kokku perekonna samas stiilis köögiga.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles