Sul napib pidevalt ideid, mida endale või tervele perele õhtusöögiks valmistada? Täna jagame teiega üht mõnusat tomatisupi retsepti, mis on sellisel külmal ja tuulisel talvepäeval ideaalne õhtusöök.
Idee õhtusöögiks: kiirelt valmiv külma ilma supp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodune tomatisupp
Vaja on:
- nelja peekoniviilu
- kaht porgandit
- poolt sibulat
- nelja küüslauguküünt
- üht tassitäit puljongit
- üht purki purustatud tomateid
- 200 ml tomatipüreed
- maitsestamiseks soola, pipart ja kuivatatud tüümiani
- serveerimiseks saia ja maitserohelist
Prae pisikesteks tükkideks lõigatud peekon poti põhjas krõbedaks. Lisa tükeldatud porgand, sibul ja küüslauk ning hauta umbes 10 minutit.
Lisa purustatud tomatid, tomatipüree ja puljong ning maitsesta. Keeda suppi madalal kuumusel umbes 30 minutit. Püreesta saumikseriga ning serveeri saia ja maitserohelisega.