Ajutisena üüritud sahvrisuurune korter on mehele koduks juba kuuendat aastat

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sahvrisuurune  korter.
Sahvrisuurune korter. Foto: Erakogu

Väga lühiajalise peatuspaigana üürile võetud kõigest 15ruutmeetrine korter sai nii hubaseks kujundatud, et kuus aastat hiljem ei taha üürnik ikka veel sellest loobuda.

New Yorgis elav näitleja Anthony Triolo otsis kuus aastat tagasi endale üürikorterit ja oli parema puudumisel valmis leppima ka õige pisikese pinnaga. Seda mõistagi ajutiselt, kuniks midagi paremat leiab.

Saatus viiski ta läbi kinnisvaraportaali ühe eriti pisikese eluruumini - pinda on seal kõigest 15 ruutmeetrit. Pikalt koduotsinguil olnud Anthony võttis väljakutse vastu ja otsustas end mõneks ajaks napile pinnale ära mahutada.

Tänaseks on arhitektiks õppinud Anthony korteris kuus aastat elanud ja selle oma käe järgi planeerinud ning sisustanud.

Kuna põrandapinda on väga vähe, kasutas Anthony, nagu selliste minikorterite puhul tavaline, ära laealust ruumi ja rajas sinna magamislavatsi. Tema köögitööpind läheb sujuvalt üle kirjutuslauaks. Ja nii uskumatu, kui see ka pole, selles korteris leidub isegi tualettruum ja dušinurk.

When your bed is 7' in the air...

A photo posted by Anthony Triolo (@anthony_triolo) on

#TinyLiving

A photo posted by Anthony Triolo (@anthony_triolo) on

#StudioLiving #NYCLiving #TinyLiving

A photo posted by Anthony Triolo (@anthony_triolo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles