Enne ja pärast: Toila kortermaja pisike esik saab vähese vaevaga hoopis teise näo

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esik enne remonti.
Esik enne remonti. Foto: Erakogu

Kui trendid muutuvad, võib kergesti juhtuda, et esialgu hubasena tundunud lahendus näib ühtäkki iganenuna. Nii juhtus ka selle tillukese kortermaja esikuga.

Ühel hetkel tundis Teivi, et esiku pruun uks, kergelt kollakas vanutatud ilmega mööbel ja kuldraamiga peegel on oma aja ära elanud ja üleüldse vajaks pimedavõitu esik juurde helgust, valgust ja avarust. 

Milline oleks lahendus? Mõistagi valge värv, mis on ideaalne abimees igas ruumis, kus kipub olema pimedavõitu. 

Lõpptulemus.
Lõpptulemus. Foto: Erakogu

Teivi ütleb, et kõige suuremaks murelapseks oli korteri pruun pulbervärvitud välisuks, mis mitte kuidagi ei olemasoleva ega planeeritava tulevase lahendusega sobida tahtnud. Kuigi selle ülevärvimine võib nii mõnelegi võimatu missioonina tunduda, õnnestus see Teivil siiski. Uks sai uue tumehalli värvikuue ja šabloonidega kauni mustri. 

Foto: Erakogu

Uue kuue said ka esikupink, jalanõudekapp, nagi ja kuldraamiga peegel. Kõik ikka helgeks ja valgeks. 

Foto: Erakogu

Tulemus on esialgsest üsna erinev, kuigi kõik, mida selleks sisuliselt vaja läks, oli vaid uus värvikiht.

Loe rohkem vajaminevatest vahenditest ja töö käigust Teivi blogist.

Kui sul on samuti mõne ruumi «enne ja pärast»-projekt ette näidata, saada selle fotod ja lühikirjeldus aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee. Kui soovid, võid jääda anonüümseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles