Video: korralikku palka teeniv abielupaar elab aastaringselt pisikeses matkabussis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Minimajas või autos elamine ei pea ilmtingimata tähendama seda, et perekond ei ole võimaline suuremat eluaset soetama. See Kanada abielupaar elab pisikeses matkabussis näiteks lihtsalt sellepärast, et see neile meeldib. 

Derricki ja Paula matkabussis elamine sai alguse peaaegu kaks aastat tagasi kui nad pärast pulmi pisikese sõiduvahendiga pulmareisile otsustasid minna. Pulmareisilt tagasi tulles otsisid nad küll sobilikku korterit, kuid raha kokkuhoiu eesmärgil lükkasid matkabussist väljakolimist pidevalt edasi.

Ühel hetkel mõistsid nad aga, et selline elustiil meeldib neile väga ja vajadust majja või korterisse kolida tegelikult ei ole. Nad leppisid omavahel lihtsalt kokku, et kui kumbki peaks taolisest eluviisist tüdinema, otsivad nad «korraliku» elukoha. 

Paar on matkabussis elanud juba kaks külma talve, kuid kolimismõtteid kummalgi veel ei ole. Määravaks ei ole saanud isegi see, et nad käivad igapäevaselt tööl ja teenivad täiesti korralikku palka. 

Vaata videost, kuidas näeb välja abielupaari matkabuss ja igapäevaelu! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles