Enne ja pärast: vannitoa miniremont vähem kui 100 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.dearlillieblog.blogspot.com.ee

Remont ei pea alati olema aeganõudev ja kallis. Ka kiirelt ja soodsalt saab anda ruumile tunduvalt kaunima välimuse. 

Kui perekond uude majja kolis, otsustati ühiselt, et vannitoas esialgu muudatusi ei tehta. Eelmised omanikud olid seal nimelt alles hiljuti remonti teinud. 

Kuna vannituba perenaise maitsega päris ei ühtinud, otsustas ta seal lõpuks ikkagi teha miniremondi. Naine seadis endale eelarveks 100 dollarit. Kokku kulutas ta aga ainult 62 dollarit ehk pisut alla 60 euro.

Ta ostis 10 dollari eest dušikardinapuu ja 40 dollari eest kaks dušikardinat. Lisaks sellele ostis ta 12 dollari eest pisikese vaiba. Seinavärv oli tal vanadest varudest olemas, kuid seda ostes oleks ta siiski jäänud 100 dollari piiridesse. 

Peegel, seinal olevad pildid ja muud pisikesed detailid näppas ta maja teistest tubadest. Naise sõnul peaksid kõik remonti tehes vaatama kõigepealt üle oma vanad varud ja sisustusdetailid, mitte hakkama kohe uusi ostma. 

Foto: www.dearlillieblog.blogspot.com
Foto: www.dearlillieblog.blogspot.com Foto: www.dearlillieblog.blogspot.com.ee

Sul on samuti põnevaid remondipilte jagada? Saada need meile aadressil kodu@postimees.ee. Soovi korral võid jääda anonüümseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles