Hea idee: nutikas lahendus jumestuspintslite hoidmiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Jumestustarvetele on alati raske häid hoiulahendusi leida, nii et igasugused nutikad nipid kuluvad alati ära. Näiteks väga teistmoodi lahendus pintslite hoidmiseks.

Foto: Erakogu

«Idee sain ühe sõbranna ilublogist, kus see mõte mind koheselt võlus – nii šeff ja äge, samas praktiline! Inspiratsiooni saab selliste lahenduste jaoks ammutada ka «vanast heast» Pinterestist.
Vaasi soetasin Home4You-st, sisuks kasutasin dekoratiivliiva, mida on samuti võimalik Home4You poest osta. Dekoratiivliiva on eri värvitoonides, seega saab igaüks vastavalt oma valikule ja kodusele interjöörile sobiva valida (ja miks mitte eri toonidega korraga mängida). Liiv hoiab pintslid kenasti vaasis püsti,» kirjutab Gerly, kelle kodus säärast lahendust näha võib.

Nii et ei mingit erilist kunsti, lahendus samas aga nutikas ja pilkupüüdev.

Sinu kodus leidub samuti nutikaid lahendusi asjade paigutamiseks või säilitamiseks? Saada meile fotod ja lühikirjeldus aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles