Aasta kauneim kodu selgunud: loojatele tõi preemia tühja karbi osav sisustamine

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Kodu
Aasta Kodu Foto: Priit Grepp/Kodukiri

Esmaspäeval pärjati Kadrioru lossis 20. korda ajakirja Kodukiri iga-aastase kodukonkursi Aasta Kodu võitjad. Peapreemia sai noor pere – Katrin ja Mikk Maivel Tallinnast – uusarendusse ehk tühja korterikarpi õdusa kodu loomise eest.

Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula sõnul innustab võidukodu uude korterisse kodu rajajaid. «Värskesse korterikarpi koduse õhustiku loomine on paras pähkel. Perekond Maivel sobitas nutikalt kokku esivanemate pärandmööbli ja moodsa ilmega masstoodangu, tuues juurde praegu moes olevat 1960ndate õhustikku,» sõnas Pajula.

Foto: Priit Grepp/Kodukiri
Foto: Priit Grepp/Kodukiri

Aasta Kodu žürii liikme, K-rauta sisekujundaja Merike Hirvoja sõnul kasutas pere loodusest inspireeritud kombinatsiooni, mille osaks on rohelised puud, kollane päike ja kuldne puidutoon. «Korteri sisustamisel on sobitatud harmoneeruvaid värvitoone, mustreid ja viimistlusmaterjale. Eriliselt püüab pilku puumotiividega seinakate, mis on sobivaks jätkuks aknast avanevale Nõmme männimetsale,» ütles ta.

Aasta kauneima aia rajasid Ene ja Urmas Jürivete Tallinnast.

Foto: Priit Grepp/Kodukiri
Foto: Priit Grepp/Kodukiri
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles