Muuda üürikorteri näotu köök nende nippidega tunduvalt isikupärasemaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Üürikorteris elades tuleb üsna tihti leppida sellega, et suuri ümberkorraldusi teha ei saa. Tegelikult saab ruumile ka väikeste muudatustega meelepärasema välimuse anda. 

Kui üürileandja lubab värvida üle köögikapid ja -seinad või välja vahetada põranda, oled tõeliselt õnnega koos. Kui ei, siis panusta detailidele ja loo nende abil endale mõnus koht söögi valmistamiseks. 

Rõõmsavärviline vaip

Kui sul tuleb elada üürikorteris, mille köök on igav ja ühevärviline, siis osta sinna üks mustriline või värviline vaip. Üldmulje on tänu sellele tunduvalt isikupärasem. 

Soojades toonides köögikappide juurde sobib väga hästi näiteks punane, oranž või roosa vaip. Külmades toonides köögikappide juurde aga sinine või roheline vaip.

Värvilised toolid või baaripukid

Lihtne võimalus on kööki elavdada värviliste toolidega. Säti laua taha mõni pisut isikupärasem tool ja üldmulje on hoopis teine. 

Mustrilised köögikardinad

Kui köögis on aken, siis on lihtne anda toale isikupära mõne värvilise kardinaga. Ära aga detailidega liiale mine – vali ruumi üks silmapaistev detail korraga. Kui sõelale jääb mustriline kardin, siis loobu näiteks vaibast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles