Osta ära: 5 väga ehedat müügisolevat Eesti taluhoonet

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Eestil on vedanud ja ehedaid esivanemate kodusid on meil üsna palju säilinud. Kel ammustest aegadest suguvõsale kuulunud talukohta käes pole, võib selle endale soetada – täna vaatame viit sellist.

1. Merevaatega talu Pöide vallas Saaremaal

Foto: KV.EE

Täielikult renoveeritud ja vana austades nüüdisajastatud talu suurimaks puuduseks on see, et kogu maja on elektriküttel ja arved suured, kuid ilmselt annab seda asja parandada.

2. 1890. aastal ehitatud talumaja Ridala vallas Läänemaal

Foto: KV.EE

Matsalu rahvuspargis mere ääres asuv renoveeritud taluhoone on saanud uue rookatuse ja välisvoodri, kuid sisult on ikkagi tegemist tublisti üle saja aasta vanuse hoonega.

3. Väga romantiline talu Pühalepa vallas Hiiumaal

Foto: KV.EE

1900. aastal ehitatud talumaja on kaunilt taastatud ja otsib uusi omanikke. Lisaks on kinnistul elumajast veel kümme aastat vanem ait. 

4. Midagi taastamishuvilistele

Foto: KV.EE

See Põlvamaal Kanepi vallas asuv talukoht sobib kohe elamiseks, kuid tahaks siiski pisut kõpitsemist. Hea võimalus lindgrenliku kodu rajamiseks.

5. Soodne võimalus Viljandimaal

Foto: KV.EE

Halliste vallas Viljandimaal, 18 kilomeetrit Viljandist, ootab uusi omanikke talumaja, mille krundil tiik ja läheduses järv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles