5 põnevat ehitus- ja sisustussarja, mida tasub vaadata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remonditööd.
Remonditööd. Foto: www.flickr.com

Sa armastad ehitus- ja sisekujundusblogisid? Sel juhul meeldivad sulle kindlasti ka need tõsielusarjad. 

Toome teieni viis põnevat välismaa ehitus- ja sisustussarja: 

1. «Fixer Upper»

Tegu on Ameerika tõsieluseriaaliga, milles ettevõtlik abielupaar aitab inimestel luua unistuste kodu. Chip ja Joanna Gaines näitavad klientidele kolme renoveerimist vajavat maja, mille hulgast tuleb neil välja valida üks. Kui maja on ostetud, hakkab paar kliendi kindlaks määratud eelarve järgi maja renoveerima ja sisustama. Eelarve peab olema vähemalt 20 000 dollarit. 

2. «Property Brothers»

Kanada tõsielusarja peategelasteks on identsed kaksikud Jonathan ja Drew Scott. Drew on kinnisvaraekspert ja aitab klientidel sobiva kodu kõigepealt leida ja seejärel osta. Jonathan aitab ostetud maja aga renoveerida ja meelepäraseks kujundada. 

Seriaali teeb põnevaks see, et paika on pandud kindel ajalimiit ja eelarve. 

3. «Flip or Flop»

Tegu on Ameerika tõsieluseriaaliga, milles kaks abielus olevat kinnisvaramaaklerit ostavad räämas majasid, et vuntsida need üles. Pärast renoveerimist müüvad nad kinnisvara kallimalt maha. 

4. «Love It or List It»

Igas osas tutvuvad Hilary Farr ja David Visentin ühe perekonnaga, kes mõtlevad oma kodu maha müümisele. Hilary uurib perekonnalt, millised asjad neid maja juures häirivad ning proovib neid renoveerides kõrvaldada. Samal ajal tutvustab David perekonnale aga uusi kinnisvaraobjekte.

Saate lõpus peab perekond otsustama, kas müüa äsja renoveeritud kodu maha või mitte. 

5. «Income Property»

Tõsielusarjas «Income Property» aitab kinnisvarainvestor Scott McGillivray inimestel oma väljaüüritava kinnisvara väärtust tõsta. McGillivray aitab korraldada ehitusprotsessi ja jagab nii disaini- kui ka ehitusalaseid nõuandeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles