Fotod: võimas kodu tõestab, et laste pärast sisekujunduses järeleandmisi teha ei tule

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.designmom.com

Noored lapsevanemad loobuvad tihti soovitud moel kodu sisustamast, sest pärast seda, kui jõnglased kaela kandma kasvatatud, tuleb nagunii remont ette võtta. See kodu tõestab, et asi ei pruugi sugugi nii olla.

Sisekujundaja ja sisustusfänn Brittany Hayes on veendunud, et lapsed pole mingi põhjus, miks mitte sisustada oma kodu täpselt nii nagu seda näha soovid. Oma kodu on ta sisustanud algusest peale just selliseks nagu alati unistanud on.

Foto: www.designmom.com
Foto: www.designmom.com

Kire sisekujunduse vastu avastas Brittany just siis, kui tema esimene laps oli saanud kaheaastaseks ja tolle tuba sisustamist vajas. Tuba sisustades sai alguse ka tema voodipesuettevõte: nimelt õmbleb ta neid lastele. 

Foto: www.designmom.com
Foto: www.designmom.com

Brittany ütleb, et tema kodu on 110 protsenti tema enda nägu ja ta pole milleski järeleandmisi teinud. Kuid samas arvestab ta igal sammul oma tütardega: kas nende jaoks on kõik mugavalt kättesaadav? Kas sisekujunduses (ja mitte ainult laste endi toas!) on nende jaoks midagi lõbusat? Näiteks soovitab ta lastega peredel julgemalt sisekujunduses kiikesid kasutada.

Foto: www.designmom.com
Foto: www.designmom.com

Vaata rohkem fotosid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles