5 eriti nutikat lahendust laste mänguasjade hoiustamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastetuba.
Lastetuba. Foto: www.flickr.com

See, kuidas lapse mänguasjad kõige kergemalt ja mugavamalt lapse tuppa ära paigutada, valmistab peavalu paljudele vanematele. Siin on viis nutikat nippi, mis kaelamurdva ülesande lihtsamaks muudavad.

1. Diivanilauast LEGO-laud

Foto: centsationalgirl.com

Kahetasandilisest diivanilauast saab suurepärase LEGO-laua. Kleebi plaadile ehitusplaadid ja paiguta alumisele plaadile kastid klotsidega.

2. Pisividinad paberirullidesse

Foto: petit-on.com

Mudelautod või tüdrukute pisikesed figuurid saab suurepäraselt hoiule panna tualett- või majapidamispaberirullide papist sisudesse. Neist saab ehitada terve riiuli.

3. Pusled kotti

Foto: Art of Simple

Selle asemel, et hoida puslesid karbis, pista need koos lõpptulemuse pildiga taassuletavasse kilekotti või kangast lukuga kotti. 

4. Kangas klotsidele

Foto: Art of Simple

Kui LEGO-laua meisterdamine liiga tülikas tundub, viska lihtsalt üks kangatükk põrandale, kalla klotsid selle peale ning kui mängud lõpetatud, korja kangas üles ja sõlmi kokku. Nii pole küll võimalik klotse organiseerida, aga koristamisel hoiab kõvasti aega kokku.

5. Nukud riidest riiulisse

Foto: diyncrafts.com

Barbie'd ja teised väiksemad nukud mahuvad hästi ära riidest riiulisse, mille saab näiteks toaukse külge riputada. 

Kas sul on samuti jagada nutikaid panipaigalahendusi lastetoas? Kirjuta meile aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee või jaga ideid fotoga meie Facebooki-lehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles