Enne ja pärast: terrass saab väheste vahenditega väga värske näo

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrass enne.
Terrass enne. Foto: Lugeja foto

Kui terrass juba ehitatud on, võiks see ka võimalikult hubaselt sisustatud saada, et kogu perel oleks võimalik seal segamatult aega veeta. Üks lugeja näitab, kuidas tema seda tegi.

Terrassi kõik kolm külge on tavaliselt avatud, mis tähendab, et väga lähedaste naabrite puhul pole seal viibides erilist privaatsust loota. Täpselt nii oli lugu ka selle terrassiga. Et perel pisut hubasem istumine oleks, aga samas üht külge täitsa kinni ehitama ei peaks, tuli leida nutikas lahendus. 

Foto: Lugeja foto

Appi tulid siinkohal lihtsad kardinad, mida saab sättida mitut moodi, et varjata täpselt nii palju või vähe kui parajasti vaja. Lisaks kaitsevad kardinad mööblit vihma ja päikesekiirguse eest. 

Foto: Lugeja foto

Rohkem pilte näeb siit.

Sul on samuti põnevaid terrassilahendusi või muid huvitavaid projekte toas või aias, mida tahaksid teistegagi jagada? Kirjuta meile aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee või jaga oma fotosid meie Facebooki-lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles