Fotod: kummalised tassid, mis hullutavad tervet maailma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rae Dunni tassid.
Rae Dunni tassid. Foto: ourcozycottage.com

Tassid, mis esialgu Ameerika  Ühendriikide odavamapoolsetes kodukaupade poodides müügile tulid, on nüüd terve maailma hulluks ajanud ja nendega äritsetakse kõikjal.

Rae Dunni loodud tassid tulid esialgu müügile sellistes Ameerika poodides nagu Marshalls, TJ Maxx ja Home Goods, vahendab Country Living. Üks tass maksis neli dollarit. Nüüd aga müüakse neid kõikvõimalikes veebipoodides ja eBay oksjonitel, sest tassid, mis nii lihtsad kui veel olla saavad, on muutunud absurdselt populaarseks. 

 

A post shared by Lucy Rose (@birdie_farm) on

Rae Dunn on keraamikuna töötanud kaks aastakümmet kuid alles need kreemikasvalged tassid, millel igaühel üks lihtne sõna, tõid talle tohutu edu. Igapäevases kasutuses polekski neis tassides midagi erilist, kuid sisekujundusblogijad ja -instagrammijad armastavad palavalt neid tasse oma fotodel kasutada. Fännid on valmis paljuks, et enda kollektsiooni mõne puuduva sõnaga eksemplar saada ja Facebookis on loodud isegi spetsiaalsed grupid, kus äri teha. 

 

A post shared by Nicole (@myautumnfarmhouse) on

Lisaks tassidele saab tegelikult osta ka kausse, purke, loomatoidunõusid, tordialused ja palju muud, kuid kui otsustad nüüd isegi Rae Dunni loomingu fänniks hakata, pead arvestama, et populaarsus on toodangu hindu pisut kergitanud ja päris nelja dollari eest enam uue tassi omanikuks saada ei pruugi. 

 

A post shared by Crystal (@countryglamdesigns) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles