Vaata pilte: Ellen DeGeneres müüb 42 miljoni euroga oma luksuslikku elamist

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen DeGeneres oma saates.
Ellen DeGeneres oma saates. Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

Ellen on taas uude elukohta kolimas. Koomik, telesaate juht ja disainer on koos oma naise, näitleja Portia de Rossiga müüki pannud oma uhke elamise, mille nad soetasid 2013. aastal.

Algselt 1930. aastal ehitatud maja tegi arhitekt Wallace Frost enda jaoks - inspireerituna reisist Itaaliasse - itaaliapäraseks, kirjutas Apartment Therapy. Maja sai endale vanaaegse villa väljanägemise - kiviseinad, puust põrandad ja laed, terrakotast pinnad ja muud ajastule omast.

975 ruutmeetrises villas on kuus magamistuba, kuus suurt ja kaks väikest vannituba, üheksa tuleaset, tehnikaruum, mitu raamatukogu ja mitu terrassi ning basseini.

Kui alguses oli koha väärtus pea poole madalam, siis otsustas abielupaar osta juurde veel ümberkaudset maad, mida on nüüd kokku pea seitse hektarit. Ümbruses on näha nii metsa kui ookeanit. Lisaks kuulub maja juurde ka oma tenniseväljak.

Vaata pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles