Fotod: väga eriliste lahendustega suvemaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markuise suvemaja.
Markuise suvemaja. Foto: viralnova.com

Kui sulle meeldib maal, aga kuidagi ei tahaks linlikest mugavustest loobuda, on see lihtne suvemaja ilmselt täpselt see lahendus, mida otsinud oled. 

Sisuliselt on tegemist justkui autosuvilaga, aga keegi ei keela seda statsionaarselt oma maakodusse paigutada, kui seal ühtki elamiskõlblikku hoonet olema ei juhtu. Hollandis tegelikult juba 1985. aastal disainitud Markiesi-nimeline hoone on eriline sellepoolest, et kui esmapilgul mahutab see endasse üsna vähe, on maja pikemad küljeseinad allavolditavad. Nii tekib juurde arvestatav hulk põrandapinda, millele saab katuse peale tõmmata. Ühele küljele saab sedasi moodustada magamis- ja teisele elutoa. 

Foto: viralnova.com
Foto: viralnova.com

Majakese keskmine osa meenutab pigem linnakorterit kui matkamaja. Seal on olemas mugav kööginurk, söögilaud ja ka elektri kasutamise võimalus, kui maja on pargitud kusagile, kus selle elektrivõrku ühendada saab. 

Foto: viralnova.com

Kasutatud on palju mitmeotstarbelist mööblit ja nutikaid ruumisäästlikke lahendusi. Midagi liigset majast mõistagi ei leia ja suuri mugavusi selles ka pole, kuid tegu on linnainimese jaoks kahtlemata parema lahendusega kui tühipaljas telk. Ka harjumuspärastest autosuvilatest on see kindlasti mugavam ja kasutajasõbralikum.

Foto: viralnova.com

Kas sul on samuti mõni vahva väike suvemaja, mille fotosid tahaksid meie lugejategagi jagada? Kirjuta sellest aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee või jäta kommentaar meie Facebooki-lehele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles