Mees müüs unistuste kodu üsna kummalisel põhjusel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halva energiaga maja Sydneys.
Halva energiaga maja Sydneys. Foto: domain.com.au

Missugusel põhjusel oleksid sina valmis oma unistuste kodust loobuma? Mõnel juhul saab loobumise põhjuseks pealtnäha üsna kummaline põhjus.

Nii müüs jõukas Hiina ärimees Ying Li oma Sydneys asuva enam kui 20 miljonit väärt villa seetõttu, et sellel olevat halb feng shui, vahendab Austraalia kinnisvarauudiste portaal Domain.

Igas muus osas olnud tegu Li jaoks ideaalse koduga, kuid ta ei suutnud leppida, et pisut majast eemal paiknevad kivirahnud osutavad terava noolena maja poole. Feng shui asjatundjate hinnangul on see väga halb märk ja toob koju halba energiat.

Esialgu plaaninud Li maja maha lammutada ja uue ehitada, kuid see plaan jäi soiku. Maja müüs ärimees kaks aastat. Seal sees ta ise elada ei jõudnudki, sest viibib enamiku ajast Hiinas ja muudes välisriikides tööasju ajades.

Viie magamistoa, kuue vannitoa, basseinide, tennisväljaku, külalistemaja ja isikliku paadikuuriga maja kuulub nüüd ühele Austraalia perekonnale, kes ilmselgelt halba energiat ei pelga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles