Paar kaebas menuka kodusaate kehva töö eest kohtusse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Interjöör.
Interjöör. Foto: www.flickr.com

Paar, kes lasi populaarsel renoveerimissaatel oma kodu täielikult ümber ehitada, pole tulemusega sugugi rahul ja nõuab kohtu kaudu kahjutasu.

Kuigi võimalus kodu soodsalt korda saada võib tunduda äärmiselt ahvatlev, tuleks igasse säärasesse telesarja kandideerides arvestada, et tulemus ei pruugi meelepärane olla. Just nii juhtus ameeriklastest abielupaariga, kes eestlastegi seas tuntud renoveerimissaatel «Love it or List it» oma kodu täielikult ümber ehitada lasi. 

Saade põhineb ideel, et professionaalsed ehitajad teevad korda osaleja päevinäinud kodu ning tollel on võimalik lõpptulemust nähes otsustada, kas jääb sinna ise elama või paneb selle müüki. Koduomanikud Deena Murphy ja Timothy Sullivan kurdavad aga, et nende kodus tehti väga viletsat tööd: maha pandi väga odav vaipkate, põrandad rikuti ja aknad värviti kinni.

Paar ise investeeris remonttöödesse 140 000 dollarit, millest ainult 85 000 läinud ehitajale, ülejäänu, nagu usuvad Murphy ja  Sullivan, panid saatetegijad oma tasku. Samuti süüdistavad nad saatetootjat selles, et ekraaniedu on neile olulisem kui koduomanike huvid, aga niimoodi ei saavat saadet teha. Saatetiim omalt poolt ütleb, et mitte ükski fakt paari väiteid ei toeta. 

Kohtuprotsess jätkub.

Allikas: Popsugar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles