Fotod: kas julgeksid kodus selliseid valikuid teha?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Neutraalne ja pretensioonitu sisekujundus on alati kõige turvalisem lahendus, aga kui võtad riski ja mõtled pisut julgemalt, võib tulemuseks olla väga huvitav kodu.

Selle Sydneys  asuva korteri omanikud tahtsid kindlasti olla julged ja riskida. Ega nad muidu oleks valinud kaheks sisekujunduses domineerivaks värviks musta ja kuldset. Just nii. 

Foto: www.contemporist.com

Selle kahe värvi kombinatsioon ei ole eluruumide sisekujunduses just kuigi tavaline, kuid kui tegemist on lemmiktoonidega, oleks rumal need oma elamises kasutamata jätta.

Foto: www.contemporist.com

Selles kodus on luksusliku kombinatsiooni tasakaalustamiseks kasutatud pisut ka valget, kud enamik seinapinnast ja mööblist on must. 

Foto: www.contemporist.com

Tänu suurtele aknapindadele ja rohkele loomulikule valgusele saab see kodu endale sääraseid valikuid lubada, sest ei teki ohtu, et elamine liiga pimedaks, hämaraks ja masendavaks muutub. 

Foto: www.contemporist.com

Toa ainus pisut heledam ruum on magamistuba, kus on päris arvestatavalt valget seinapinda. Kõige tumedam aga seevastu vannituba: see on üleni must. 

Foto: www.contemporist.com

Vaata rohkem fotosid SIIT! Kuidas sulle selline kodu meeldiks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles